Rregulloni audio sistemin, pasi do të keni mundësinë të dëgjoni tinguj të këndshëm dhe të fuqishëm makine

Me të treguar eksterierin e 911, Porsche është bërë sërish i popullarizuar në Youtube, duke prezantuar pesë modelet me tingujt më të lartë që lëshojnë, transmeton Telegrafi.

Jean Pierre Kraemer dhe Benjamin Marjanac kanë shkuar në muzeun e Porsche, Zeffenhausen të Gjermanisë, ku ndodhen disa prej makinave më të rralla të kompanisë.

Porsche 911 Safari është i pari që tregon këto kapacitete, me ndihëm e motorit prej 250 kuaj fuqive. Modeli 911 RSR pasohet prej 912 Trigema e garave, që është në vendin e tretë.

Fituesi dhe tingujt e mahnitshme të kësaj gare të brendshme nga Porsche, janë sjellë prej dy ekspertëve të makinave, bashkë me njësinë e decibelëve që e lëshojnë. /Telegrafi/