Kjo duhet të jetë një javë mjaft e angazhuar për Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones: dje, burri dhe gruaja festuan së bashku ditëlindjet e tyre, meqë Michael arriti në moshën 75 vjeçe dhe Catherine gjithnjë e më e re, tashmë 50 vjeçe.

Ju mund të prisni për një festë të madhe në Hollywood, por realiteti është krejt e kundërta. Në fakt, javën e kaluar, Michael pranoi se ai dhe Catherine donin të ‘fshiheshin’ në vend që të festonin publikisht, shkruan DailyMail Transmeton Telegrafi.

Në të vërtetë, ata kaluan ditëlindjet e tyre duke luajtur një lojë të golfit – të dy duket se po merren vetëm me jetët e tyre.

Michael Douglas dhe Catherine Zeta-Jones (Foto: Shutterstock)

Në përputhje me këtë gjendje shpirtërore, dhe me një periudhë të qartë në martesën e tyre, përfshirë një ndarje jozyrtare, ata duket se po përpiqen të bëjnë një fillim shumë të freskët – duke filluar me një shitje të pasurive të plotfuqishme, e cila mund t’iu sigurojë atyre një pagë të madhe 46.5 milionë funta (57 milionë euro).

Të gjitha lajmet nga Michael Douglas Të gjitha lajmet nga Michael Douglas

Rezidenca e tyre spektakolare në New York – shtëpia e Michael, Catherine dhe e dy fëmijëve të tyre Dylan, 19 vjeç dhe Carys, 16 vjeç – është shitur për 12 milionë funta (14 milionë euro), ndërsa dy të tjera në Bermuda dhe Mallorca, janë në treg përkatësisht 8.5 milionë funta (10 milionë euro) dhe 26 milionë (32 milionë funta).

Është një shitje e papritur e tij, por kuptohet që është joshëse për të marrë para, edhe për Michael, i cili nga këto shitje merr gjithsej rreth 120 milionë funta (148 milionë euro). /Telegrafi/