Duke qenë brendi më i famshëm në botë sjellë me vete edhe përgjegjësi në shumë fusha, e gjithsesi edhe në fushën e ambientit.

Kështu Coca-Cola HBC Kosova ka përzgjedhur një nga veturat më ekologjike në treg. Është fjala për Renault Clio veturë e cila plotëson standardet më të larta evropiane të emetimit të gazrave.

Auto Mita dhe Coca-Cola HBC Kosova kanë një partneritet të gjatë në këtë fushë dhe ky partneritet me kalimin e viteve vetëm sa është forcuar dhe është rritur.

Coca-Cola HBC që është mbushëtorja më e madhe në Evropë ka shtuar flotën e veturave për 50%. Ndërsa Renault Clio mbetet një ndër preferencat kryesore të kësaj kompanie, e kjo nuk është rastësi, pasi bëhet fjalë për veturën më të shitur të këtij segmenti në Kosovë tash e shumë vjet.

Poashtu edhe suksesi i mëparshëm i Auto Mita-ës në menaxhimin e flotës së Coca-Cola HBC Kosova ka qenë faktor kyç për zgjerimin e mëtutjeshëm të këtij partneriteti.

Neritan Tira, Drejtor Ekzekutiv në Coca-Cola HHBC Kosova vlerëson lart përkushtimin edhe profesionalizmin e Auto Mita-s në menaxhimin e flotës, duke vlerësuar veturat si operative dhe tejet të sigurta për stafin.

“Auto Mita ka treguar një nivel të lartë të profesionalizmit në menaxhimin e flotës sonë në Kosovë gjatë këtyre viteve. Gjatë kësaj kohe veturat tona kanë qenë maksimalisht operative, por edhe te sigurta per stafin tonë dhe pjesmarrësit tjerë në komunikacion”, u shpreh Tira. “Siguria e lartë e Renault Clio, komoditeti dhe emitimet e ulta të gazrave mbeten gjithashtu arsyet kyçe për zgjerimin e këtij bashkepunimi”, vazhdoi ai.

Në anën tjetër, drejtori gjeneral i Auto Mitas, Zgjim Mita, u shpreh se ky bashkëpunim është aprovim për cilësinë e veturave dhe shërbimeve që ofron kompania që ai drejton.

“Zgjerimi i këtij bashkëpunimi është motivues për gjithë stafin tonë pasi që dëshmon përkushtimin që kemi ndaj klientit. Ky zgjerim i bashkëpunimit do të thotë një aprovim për shërbimet tona nga brendi më i famshëm në botë”.

“Besimin që e kemi marrë ndër vite nga individët, por edhe kompanitë më të mëdha në vend duke përfshirë edhe Coca-Cola HBC Kosova është arsyeja pse sot Renault është brendi nr. 1 – që përveç që na bën krenar, na obligon që edhe ne të punojmë edhe më shumë për të arritur objektivat tona, e që është kualiteti i njejtë i shërbimeve sikurse në BE e pse jo edhe më mirë”, deklaroi Mita.

Coca-Cola HBC është një prej kompanive më të mëdha në Evropë, ndërkaq Auto Mita është lider i pakontestueshëm në importimin e veturave të reja dhe shitjen e tyre, duke i bërë rrugët e Kosovës përveç të pasura me vetura më të reja, por edhe të modeleve me avansim të lartë teknologjik dhe ekologjik.

Coca-Cola Hellenic Kosova zgjedh Renault Clio si veturën e saj operacionale (Foto/Video) Coca-Cola Hellenic Kosova zgjedh Renault Clio si veturën e saj operacionale (Foto/Video)

Për më shume informata rreth Renault Clio dhe llojeve tjera të veturave vizitoni uebfaqen zyrtare http://www.renault-rks.com/index.html, faqen në Facebook & Instagram ose kontaktoni në  045500588