0Shares

Coca-Cola Hellenic, mbushtorja më e madhe në Evropë, ka zgjedhur Renault Clio – veturën lidere të segmentit B në Kosovë, si veturën për nevojat e tyre operacionale në Kosovë.

Ndër faktorët kryesorë mbrapa vendimit të tyre për të ju bashkangjitur kompanive të tjera të shumta që deri tani kanë zgjedhur Clio-në ishin kryesisht fokusi i tyre tek mbrojta e ambientit dhe siguria e pasagjerëve, në të cilat Clio është lider Evropian.

DCIM100MEDIADJI_0018.JPG

Gjatë procesit të tenderimit dhe vlerësimit, CCHK morën parasysh këta faktorë:
– Mbrojtja e ambientit ku Clio përmbush standardet e fundit strikte të EU-së , ato Euro 6, dhe është një ndër makinat më ekologjike në treg.
– Siguria dhe komoditeti i stafit – Clio karakterizohet si një veturë me komoditet të jashtëzakonshëm si dhe notën më të lartë në siguri, 5 Yje nga Euro NCAP, e cila siguron që stafi i tyre por edhe pjesëmarrësit tjerë në komunikacion janë më të sigurt.
– Shërbimet profesionale të servisimit të veturave me kosto të arsyeshme që ofrohen nga importuesi ekskluziv i Renault në Kosovë.

Në lidhje me këtë proces, prononcohet edhe Zgjim Mita, drejtori gjeneral i Auto Mita që është importues ekskluziv i Renault për Kosovë dhe Shqipëri.

DCIM100MEDIADJI_0003.JPG

“Fakti që jemi zgjedhur nga një kompani si CCHK për flotën e tyre e vërteton nivelin profesional të shërbimit por edhe kualitetin e veturave që ne po e ofrojmë. Mirëpo kjo vetëm se rrit presionin që përveç klientëve individual, me vazhdu me i shërbye edhe klientët tanë nga korporatat në nivel evropian dhe vetura lidere në mënyrë që ato me përfitu në uljen e shpenzimeve të operimit të flotës përderisa ulin ndotjen e ambientit dhe risin sigurinë e stafit”.

Ai gjithashtu shton se vlera kryesore e kompanisë tonë që rrethon tërë stafin është profesionalizmi. Prandaj shfrytëzojmë rastin ta falënderojmë CCHK për besimin dhe t’i sigurojmë ata dhe çdo klient tjetër që vendosmëria për ofrimin e shërbimeve cilësore vetëm sa do te rritet

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)