LAJMI I FUNDIT:

Çmime festive në Viva Fresh Store!

Çmime festive në Viva Fresh Store!

Për festën e Pavarësisë, rrjeti i marketeve Viva Fresh Store ka përgatitur OFERTA me ÇMIME FESTIVE në shumë produkte vendore duke përfshirë; produktet ushqimore dhe shtëpiake, produktet higjienike, veshmbathje si dhe shumë e shumë produkte të tjera!

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid0ai5Ah7mJZtLU49o3WhkyMJTNZjmQf9JeTAwSr9Q3d7m3ddDzZCthWmFCqMsaLRjfl

https://www.facebook.com/watch/?v=973172937385934

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid0WeHfDZHtDZHFiVejV7YdVYyGpMQM6x5EXRd4G5BY2aaFxqR7HuYbrK5QvhgsU18el

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid02JzVexE6L2zonRH2Sm38nvzM4HBw7t79WdYiJZofxQr5XzuKWuTbrMeRvBq7GZDdYl

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid0s3Mu94LRFFHGuECfawfAjsfgYHHHVAAn5VBURLJu6TF9opSzi2ybLLiTmQHKj4xNl

https://www.facebook.com/vivafresh.rks/posts/pfbid02VjKVeohvgqvRM9bKeJFVbuLJuBHWd3hin8ceRJ1SEmVBo18kLWoj6mnD94N6Xsvpl

Për më shumë na vizitoni në dyqanet tona ku përveç OFERTAVE me ÇMIME FESTIVE ju pret edhe një ambient i ngrohtë festiv.

Viva Fresh Store

Urime Festën e Pavarësisë!. /Telegrafi/