Në këto ditë acari gjëja e parë që ju shkon në mendje është që në ambientin tuaj shtëpiak ta keni sistemin e ngrohjes në funksion 24/7 dhe mos të brengoseni më për këtë gjë.

Çdo periudhë para dimërore si personat që fillojnë të jetojnë në banesë të re dhe si ata që janë në po të njëjtin ambient mendoni për çështjen e ngrohjes duke hamendësuar se a do të ngroheni gjatë dimrit a po jo, si do të funksionoj ngrohja këtë dimër, kështu që kush nuk do të dëshironte të filloj një jetesë të re në banesë të re me sisteme ngrohjeje kualitativ ku brengën që keni pas deri sot para dimrit nuk do ta keni më.

Ku mundem me gjetë këtë banesë me sistem kualitativ ngrohjeje?

Përgjigja është shumë e thjeshtë, ku tjetër pos në kompleksin Linda që ndërtohet nga Al Trade Center?!

Kompleksi Linda ndryshe njihet si zgjidhja e vendbanimit të ëndërrave tuaja, nuk është rastësi ky epitet që kompleksi Linda e ka marrë sepse ofron të gjitha kushtet dhe jetesën e ëndërrave tuaja!

Kompleksi Linda posedon: izolim të jashtëm me lesh guri dhe fasadë ventiluese, ndarje në mes të banesave me dy mure dhe izolim akustik, dritare të kualitetit të lartë PVC me 3 xhama termoizoloues, dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë, sistem të ngrohjes qendrore, sistemi i sigurisë kundër zjarrit, dysheme laminati dhe pllaka qeramike, ujë, vëzhgim të kamerave 24 orë, objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë.

Blej banesë në kompleksin Linda për një jetesë që keni dëshiruar gjithmonë!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë) dhe +383 49 777 127+383 43 989 111+383 44 976 777
info@altradecenter.com
altradecenter.com