LAJMI I FUNDIT:

Çka është SWIFT dhe si funksionon ai?

Çka është SWIFT dhe si funksionon ai?

Pas agresionit rus në Ukrainë, aleatët perëndimorë vendosën të ndalojnë disa banka ruse nga SWIFT si pjesë e një pakoje sanksionesh që synojnë minimin e ekonomisë dhe financave të Rusisë.

Reklama

Emisioni “7 Ditë me Panxhën” ka përgatitur një storie për të treguar se çka është SWIFT dhe si funksionon ai.