LAJMI I FUNDIT:

SWIFT

17 Artikuj

OKB-ja kërkon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e grurit ukrainas

OKB-ja kërkon zgjatjen e marrëveshjes për eksportin e grurit ukrainas

Botë
Çfarë ndodh nëse nuk zgjatet marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas?

Çfarë ndodh nëse nuk zgjatet marrëveshja për eksportin e grurit ukrainas?

Botë
Banka më e madhe ruse do të largohet nga SWIFT – çfarë do të thotë kjo për Putinin?

Banka më e madhe ruse do të largohet nga SWIFT – çfarë do të thotë kjo për Putinin?

Evropa
Sanksionet ekonomike ndaj Rusisë – bëhen efektive shumë masa, përfshirë ndalimin nga SWIFT-i

Sanksionet ekonomike ndaj Rusisë – bëhen efektive shumë masa, përfshirë ndalimin nga SWIFT-i

Botë
Çka është SWIFT dhe si funksionon ai?

Çka është SWIFT dhe si funksionon ai?

Financa
Shtatë subjekte ruse janë shkëputur nga SWIFT

Shtatë subjekte ruse janë shkëputur nga SWIFT

Evropa
Bashkimi Evropian përjashton 7 banka ruse nga SWIFT

Bashkimi Evropian përjashton 7 banka ruse nga SWIFT

Botë
MasterCard bllokon transaksionet nga Rusia

MasterCard bllokon transaksionet nga Rusia

Botë
Vazhdon rënia e ekonomisë së Rusisë, rubla zhvlerësohet në nivel rekord

Vazhdon rënia e ekonomisë së Rusisë, rubla zhvlerësohet në nivel rekord

Botë
Radhë të gjata në bankat e Rusisë pas përjashtimit nga SWIFT

Radhë të gjata në bankat e Rusisë pas përjashtimit nga SWIFT

Botë
Goditja e madhe ndaj Rusisë – çfarë është sistemi SWIFT dhe çfarë efekti do të kenë sanksionet?

Goditja e madhe ndaj Rusisë – çfarë është sistemi SWIFT dhe çfarë efekti do të kenë sanksionet?

Botë
Mbretëria e Bashkuar, SHBA dhe BE bien dakord për të shkëputur bankat ruse nga SWIFT

Mbretëria e Bashkuar, SHBA dhe BE bien dakord për të shkëputur bankat ruse nga SWIFT

Botë
Boris Johnson bën thirrje që Rusisë t’i bllokohet qasja në SWIFT

Boris Johnson bën thirrje që Rusisë t’i bllokohet qasja në SWIFT

Evropa
Putin u thotë udhëheqësve të biznesit: Shpresoj se nuk do të na largojnë nga sistemi SWIFT

Putin u thotë udhëheqësve të biznesit: Shpresoj se nuk do të na largojnë nga sistemi SWIFT

Botë
Çfarë është SWIFT-i dhe pse mund të jetë një “opsion bërthamor” kundër Rusisë

Çfarë është SWIFT-i dhe pse mund të jetë një “opsion bërthamor” kundër Rusisë

Botë
“Opsioni bërthamor”: Çka do të ndodhë nëse Rusia largohet nga SWIFT-i?

“Opsioni bërthamor”: Çka do të ndodhë nëse Rusia largohet nga SWIFT-i?

Botë
Visa lanson produktin e ri që përdor teknologjinë Blockchain

Visa lanson produktin e ri që përdor teknologjinë Blockchain

Financa