Nëse jeni duke u futur në një vendbanim të ri apo dëshironi që ta ri-modeloni vendbanimin aktual, atëherë me siguri se jeni duke menduar edhe për të investuar në pllaka për dysheme.

E kur flasim për pllakat, sigurisht se dëshironi t’i ndiqni trendet më të fundit në mënyrë që shtëpia juaj të duket sa më moderne që është e mundur.

Por, cilat pllaka janë ende në trend për vitin 2020?

Pllakat marokene!

Pavarësisht a i vendosni në dysheme apo në mure, pllakat me pamje marokene janë të përsosura për çdo dhomë të mundshme! Këto pllaka vijnë me një shumëllojshmëri ngjyrash dhe gjithmonë janë zgjedhje e duhur për t’i ndjekur trendet.

Pllakat e mermerit

Pllakat e mermerit krijojnë pamje dramatike dhe i shtojnë elegancë çdo ambienti të brendshëm. Mbi të gjitha, këto pllaka janë shumë të lehta për t’u mirëmbajtur dhe e ruajnë kualitetin për periudha të gjata kohore.

Pllakat me pamje druri

Ngjyra e drurit shumë shpesh është përdorur për t’i mbuluar dyshemetë – dhe ende praktikohet edhe sot!

Pllakat e porcelanit me pamje të drurit janë të përsosura për tërë hapësirën shtëpiake, duke i përfshirë edhe zonat me lagështi dhe zonat në hapësirat ku bie dielli.

Ato ofrojnë rezistencë të mahnitshme ndaj ujit dhe njollave, pa e sakrifikuar dizajnin estetik.

Të dizajnuara për të qenë gjithherë moderne, ky trend i pllakave vjen me një asortiment të gjerë të madhësive, ngjyrave, etj.

Ku mund ti gjeni këto pllaka?

Nëse veç e vlerësoni mirëmbajtjen e lehtë e pamjen elegante në shtëpinë tuaj, atëherë sigurisht se jeni duke menduar të investoni në pllaka për dysheme.

E në mënyrë që t’i ndiqni trendet e fundit dhe t’i merrni pllakat më kualitative në treg, atëherë patjetër se duhet ta vizitoni Lutian Home.

Lutian Home, e cila gjendet në Prishtinë, është lider në fushën e hidrosanitarisë dhe ofron shumëllojshmëri opsionesh.

Mbi të gjitha, stafi i Lutian Home ju ndihmon ta bëni përzgjedhjen e duhur për ambientin që kërkoni.

Për më shumë informacione, kontaktoni Lutian Home në:

Facebook: Lutian Home

Nr. Tel: +383 46 123 900

Ueb sajt: http://www.lutianhome.com/