Buraku dhe Grupi Fama kanë vendosur të publikojnë këngën e tyre të re për Shën Valentin.

Në atë që njihet si dita e të dashuruarve, ata sollën këngën e tyre më të re me titull “Gëzuar për ty”.

Kënga është një baladë dedikuar dashurisë, muzikën dhe tekstin e së cilës i ka realizuar Kreshnik Avdiu.

Foto: Buraku dhe Fama/YouTube

Ndërkohë, për orkestrimin është kujdesur Ardian Kastrati.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

Kënga është vizualizuar edhe me klip, i cili i përshtate mjaft mirë tematikës që kënga trajton.

Klipi i është besuar produksionit Vello dhe fotografit Norik Uka. /Telegrafi/