Këto pamje që do të shikoni në këtë foto-galeri vijnë nga Afganistani dhe janë realizuar në vite të ndryshme.

Ato sjellin një imazh ndryshe të vendit që jemi mësuar ta shikojmë vetëm të mjerë dhe në luftë.

Pamjet e shumë prej vendeve ku janë realizuar fotot janë thjesht mahnitëse, transmeton mapo.

Imazhe e bukura tregojnë jetë në zona të ndryshme në Afganistan dikur. Ato tregojnë njerëzit por dhe natyrën spektakolare të këtij vendi të ashpër.