Ndryshimet mund të përfshijnë edhe sistemin, se si do të lëvizë kjo makinë

Megjithëse 4 Series ishte mjaft e pëlqyeshme, freskimet që i bëhen me kohë, janë të dëshirueshme për çdo model, transmeton Telegrafi.

Deri më tani, sa është arritur të shihet në testim, kemi parë se do të ketë më shumë ndryshime se modeli aktual, duke dalluar edhe nga 3 Series me të cilin ndanë shumë pjesë.

Bazuar në imazhet ku është shfaqur, derisa ishte në fazën e testimit, është krijuar në tërësi dukja që mund të ketë dhe mund të thuhet se ka ndryshime të mëdha në dukje.

Këto nuk pritet të jenë ndryshimet e vetme, pasi bazuar në BMW Blog modeli i ri 4 Series, nuk do të ketë sistem manual, por lëvizja bëhet në mënyrë automatike.

Forma re e qarkullimit në BMW 4 Series, është bërë që të përshtate me teknologjinë e re, në mënyrë që të ketë vozitje sa më të mirë. /Telegrafi/