LAJMI I FUNDIT:

Blej banesën që ju përmbush të gjitha kërkesat dhe nevojat!

Blej banesën që ju përmbush të gjitha kërkesat dhe nevojat!

Para se me marrë vendimin që të bëhemi me banesë ajo çka na shtyn me ble ose mos me ble është se sa na i përmbush dhe plotëson nevojat tona.

Në rast se në mesin e kritereve që i keni për blerjen e banesës është lokacioni atëherë ne e kemi banesën e duhur në lokacionin e duhur, bëhet fjalë për kompleksin Linda e cila gjendet në pozicionin strategjik të Fushë Kosovës ku kompleksi lidhet lehtësisht me qendrën e qytetit dhe me magjistralen e qyteteve tjera, përveç lokacionit ky i përmbush edhe disa kritere tjera:

Ajo se çka e veçon kompleksin Linda është rehatia që e keni në atë objekt që planifikoni të jetoni, ndërkaq një ndër pjesët tjera kryesore është qe kompleksi Linda posedon edhe dyer të blinduara të sigurisë kundër zjarrit, monitorim të kamerave 24 orë, etj.

Kriteri tjetër i rëndësishëm është që kompleksi Linda ka ngrohje dhe izolim të banesës me lesh dhe fasadë ventiluese.

Disa pika të forta pse është izolimi me fasadën ventiluese: sepse fasada e ventiluar është zgjedhja e parë për shkak të karakteristikave superiore termike, cilësisë së finiturës, estetikës dhe qëndrueshmërisë të gjithë konstruksionit të fasadës.

Rolet kryesore të shtresës së ventilimit:

– heqja e avullit difuz të ujit, i cili në dimër lëviz nga hapësira e brendshme më e ngrohtë në hapësirën e jashtme

– eleminimi i çdo kondensati

– ulje e ngrohjes së masës bazë të murit në verë, pra mbrojtje më e mirë e pjesës së brendshme nga temperaturat e larta gjatë verës.

Një kërkesë tjetër e juaja dhe e çdo kujt është rreth dritareve që posedon ajo banesë, kompleksi Linda posedon dritare të kualitetit të lartë PVC.

Kompleksi Linda posedon dritare PVC për këtë arsye sepse kanë pozitën dimërore dhe verore të cilat lehtë mund të përshtaten, të qëndrueshme rezistente ndaj motit dhe pa nevojë për mirëmbajtje. Këto dritare me xham të dyfishtë bllokojnë komplet rrugën drejt të ftohtit.

Po ashtu pjesa kryesore që çdo kujt i intereson është siguria që e kemi në atë objekt që planifikojmë të jetojmë, kompleksi Linda përgjigjet me siguri të madhe sepse: posedon monitorim të kamerave 24 orë, më shumë se një ashensorë të cilësisë së lartë, sistem kundër zjarrit etj.

Këto ishin vetëm disa nga shumë karakteristikat e banesës në kompleksin Linda!

Me lokacion në Bresje, Fushë Kosovë dhe me qasje të lehtë në autostradën nacionale dhe magjistralen Prishtinë – Pejë, gjendet kompleksi Linda!

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Artikull i sponzorizuar