Vlorijan Halili sonte në ora 21:00 fillon spektaklin më të ri “The Big Music Show” në Klan Kosova.

Ky show është një show argëtues, i cili iu drejtohet masës së gjerë të shikuesve, koncepti është krijuar për të gjitha kategoritë nga fëmijët deri tek mosha e vjetër.

Në çdo episod do të garojnë dy ekipe me mysafirë të famshëm në pesë kategori të ndryshme, fituesi mund të vazhdojë garën deri në episodin e pestë dhe nëse i fiton pesë gara, atëherë fiton edhe çmimin prej 5,000 eurosh.

Përmes këtij spektakli do t’iu rikujtohen shikuesve këngët super hite në 40 vitet e fundit, përveç garës që bëhet në studio edhe shikuesit në shtëpi do të kenë mundësinë të garojnë në mes vete, pasi që koncepti është krijuar i tillë që të gjithë të jenë të kyçur thellë në këtë spektakël.

Është spektakli më i veçantë që sjell momente shumë interesante në ekran, një super-show relaksues për të gjithë dhe argëtues.

Ekraneve shqiptare tani iu shtohet edhe një figurë për spektakël argëtues, Vlorijan Halili, i cili është moderator i këtij show. /Telegrafi/