Spektakli Big Brother Kosova ka njoftuar tashmë datën kur do të nisë aventura në shtëpinë e famshme.

Më 5 dhjetor banorët do të futen në ambientet e shtëpisë, në një aventurë e cila do të zgjasë mbi 100 ditë.

Nata e 5 dhjetorit kur edhe do të futen banorët e parë në shtëpinë unike të punuar me përkushtim, do të jetë e mbushur me befasi nga më të ndryshmet dhe do të jetë super spektakolare.

Kasti i shtëpisë do të ofrojë për publikun dimensione të ndryshme të personaliteteve të tyre dhe do të ju prezantojë me anë të karakterit, të cilët publiku nuk ka pasur rastin të njihnin më parë.

Reklama

Në po të njëjtën ditë pritet të zbulohen edhe emrat e famshëm që do të hyjnë në shtëpi. /Telegrafi/

Reklama