LAJMI I FUNDIT:

Betimi i deputetëve të Listës Serbe përmes fotografive

Betimi i deputetëve të Listës Serbe përmes fotografive

Deputetët e dorëhequr të Listës Serbe, të enjten janë zëvendësuar me deputetë të rinj, nëntë nga kjo parti si dhe një nga partia, GI SPO.

Telegrafi do të ju sjellë përmes fotografive momentin e betimit të deputetëve të Listës Serbe, gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës. /Telegrafi/


Momenti i betimit i nëntë deputetëve të rinj nga Lista Serbe dhe një nga GI SPO /Foto: Ridvan Slivova/
Momenti i betimit i nëntë deputetëve të rinj nga Lista Serbe dhe një nga GI SPO /Foto: Ridvan Slivova/
Momenti i betimit i nëntë deputetëve të rinj nga Lista Serbe dhe një nga GI SPO /Foto: Ridvan Slivova/
Momenti i betimit i nëntë deputetëve të rinj nga Lista Serbe dhe një nga GI SPO /Foto: Ridvan Slivova/
Momenti i betimit i nëntë deputetëve të rinj nga Lista Serbe dhe një nga GI SPO /Foto: Ridvan Slivova/