0Shares

Çka do që të kishit thënë ju, hulumtimi e ka treguar këtë rezultat.

Nuk është e thënë të jetë shtatgjatë, nuk është e thënë të flasë tri gjuhë të huaja, nuk është e thënë të jetë bir milioneri, mirëpo do të jetë e dëshirueshme një gjë

…që në trup të ketë ndonjë tatuazh seksi! – transmeton Telegrafi.

Sipas hulumtimit të aplikacionit të njohjeve Type, 64 për qind e femrave do të dëshironin që i dashuri i tyre të ketë ndonjë vizatim në trup.

Aq më parë, kur zgjedhin partnerë potencialë për takim nëpërmjet aplikacioneve, më parë do të dëshironin të dilnin në takim me dikë i cili ka tatuazhe në trup.

Megjithatë, kjo nuk ka të bëjë me meshkujt të cilët kanë bërë tatuazhe nga koka deri te thembrat, sepse femrave nuk u pëlqen teprimi me tatuazhe.

Nëse kërkojnë “kandidatë” në rrjetet shoqërore, më parë do t’u binte në sy nëse ka fotografi nga plazhi në të cilën shihet stomaku apo shpina e tij, dhe tatuazhi në to. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)