Deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës, kanë thënë se seanca e sotme nuk do të mbahet, duke u çuar nga ulëset e tyre dhe kanë bllokuar foltoren.

Në momentin derisa po fliste deputeti Haxhi Avdyli, deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka shkuar dhe i ka ndalur mikrofonin.

Gjithashtu në momentin kur Haxhiu i ka ndalur mikrofonin Avdylit, ka qenë deputetja e AAK-së, Albana Bytyqi e cila ka shkëputur mikrofonin nga foltorja.

Seanca aktualisht është ndërprerë. /Telegrafi/