Një femër e moshës së mitur është raportuar se ishte duke bashkëjetuar me një person poashtu të moshës së mitur në Skenderaj.

Policia në raporton ditor njofton se palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit viktima është kthyer tek familjarët e saj, ndërsa i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt. /Telegrafi/