Prej 10 deri 12 maj, në pjesën e jashtme të Skopje City Mall do të mund të shihni ekspozitë jo të zakonshme të automobilave që do të përfshijë makina të vjetra, por do të ketë hapësirë edhe për makinat drejt së ardhmes.

Ky eveniment i automobilave shërben për të bashkuar të vjetrën nëpërmjet automjeteve ‘oldtimer’ dhe me të tashmen nëpërmjet ofertës aktuale të makinave dhe të ardhmes që pritet të jetë elektrikja, posaçërisht përmes modeleve ekskluzive të Teslës.

Të gjithë dashamirët e industrisë së makinave, por edhe të gjithë ata që duan dizajnin industrial, si dhe adhuruesit e teknologjisë do të kenë mundësi të kthen në kohë në këtë ekspozitë, ndërsa brenda në Skopje City Mall do të mund të shohin trotinetë dhe biçikleta elektronike.

“Ne gjithmonë i japim vlerë shtesë vizituesve të Skopje City Mall, duke mundësuar ekspozita dhe përvoja për to. I ndjekim trendet dhe është e rëndësishme që të kontribuojmë për mjedisin jetësor dhe pikërisht për shkak kësaj në fillim të këtij viti instaluan mbushësit e parë elektrik të makinave në parkingun e Skopje City Mall”, theksoi Valentina Nikollovska, menaxhere për komercializim në Skopje City Mall.

Shkupi është qytet urban që ka nevojë nga një eveniment i tillë me qëllim që të mbledhë të gjithë dashamirët e makinave që bashkon teknologjinë, dizajnin dhe funksionin.