CNN Sports ka qenë në kontakt me atletin britanik, Harry Coppell për të zbuluar sesi po funksionon pasi një shufër prej shkopit i ishte ngulitur në dhëmbë.

Coppell postoi video dhe fotografi të asaj që i kishte ndodhur.

Duke pasur parasysh sesa e dhimbshme dukej aksidenti, britanike tregonte me humor, duke thënë se “Unë isha me fat që pashë disa nga dentistët në fshatin Olimpik”.

“Për fat të keq, [ata] duhej të hiqnin një nga dhëmbët e mi sepse ishte thyer pranë rrënjës, por [unë] duhet të kisha një lloj mbajtës për kompjuterin!”, shtoi ai. /Telegrafi/