LAJMI I FUNDIT:

ATK mbledh 12.7 milionë euro më shumë të hyra

ATK mbledh 12.7 milionë euro më shumë të hyra
Reklama

Sipas një njoftimi, Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) gjatë muajit janar-mars të këtij viti nga të hyrat e rregullta janë mbledhur 107.7 milionë euro, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar kemi rritje për 12.7 milionë euro apo 13.3 për qind më shumë, në raport me planin janë mbledhur 5.3 për qind më shumë të hyra.

Të hyra të njëhershme nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës (FKPK) gjatë muajit janar janë arkëtuar 9.97 milionë euro, të cilat nuk janë përfshirë në të hyrat e rregullta.


Po ashtu, gjatë kësaj periudhe janë arkëtuar mbi 31.4 milionë euro të hyra për FKPK-në. Pra, gjithsej të hyra gjatë kësaj periudhe raportuese (Tatimet, FKPK dhe nga të hyrat e njëhershme nga FKPK) janë në vlerë prej mbi 149 milionë euro.

Sipas ATK-së, rezultat për rritjen e të hyrave janë avancimi i shërbimeve ndaj tatimpaguesve, të cilat kanë lehtësuar në masë të madhe deklarimin dhe pagesën e tatimeve, si dhe kanë ngritur nivelin e përmbushjes vullnetare. /Telegrafi/

Në trend Ekonomi

Më shumë
EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

EEEXPLORE Kosova –  Eksploro, përfshiju, fuqizo

SPEEEX
Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Thyhet REKORDI I ZBRITJEVE!

Viva Fresh Store
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Konkurset e hapura në Telegrafi Jobs - një platformë e dedikuar për të gjetur karrierën tuaj të ardhshme

Telegrafi Jobs
Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Studentët nga Kosova tani mund të pajisen me diplomë Amerikane dhe të punojnë për kompanitë në SHBA

Creative Hub Kosovo
Erërat e forta, KEDS: Situatë e përkeqësuar në distriktet e Pejës, Gjakovës, Mitrovicës dhe Prizrenit - dëme në shtylla dhe në përçues elektrikë

Erërat e forta, KEDS: Situatë e përkeqësuar në distriktet e Pejës, Gjakovës, Mitrovicës dhe Prizrenit - dëme në shtylla dhe në përçues elektrikë

Ekonomi
Kalo në kategori