Maji është muaji i lumturisë së madhe në dashuri, për të gjithë të gjallët, e veçanërisht për tri shenjat e horoskopit. Me Venerën në shenjën e Dashit, ne do të besojmë në gjykimin tonë kur bëhet fjalë për dashurinë dhe kjo do të çojë në përmirësimin e jetës dhe marrëdhënieve tona.

Reklama

Nga mesi i muajit, do të shohim një tjetër transit të dobishëm të Venerës në sekstil me Merkurin. Ky transit vendos tonin për të gjithë muajin, sepse Merkuri na ndihmon gjithmonë të komunikojmë dhe na ndihmon t’i japim fund grindjeve të dashurisë përpara se ato të fillojnë.

Në këtë ndihmon edhe rruga jonë drejt Binjakëve dhe ky do të jetë fati ynë më 21 maj, transmeton KosovaPress.

Reklama

Deri atëherë, ne do ta kemi Hënën në një tribunë me Venerën për të ngurtësuar marrëveshjet; Ky është një muaj i mbushur me premtime, përkushtim, plane dhe komunikim të sinqertë. Lumturia është aty për ata që duan një jetë të lumtur dashurie. Përfito!

Reklama

Demi

Stina e datëlindjes ka ardhur për ju dhe ajo që ka nisur në prill nuk do të përfundojë deri në ditën e fundit të majit.

Në rastin tuaj, Demi, kjo do të thotë kohë argëtuese dhe disa nga dashuritë më të mira që do të merrni ndonjëherë në jetë.

Mos u habitni nëse dikush ju kërkon të martoheni me të gjatë këtij muaji, sepse kjo duket si një mundësi. Prisni të udhëtoni nëpër tokën e dashurisë.

Reklama

Ndodh që të kesh dikë që të do aq shumë sa nuk do të mund ta përmbajë veten dhe kush je ti që pranon asgjë më pak se të gjithë paketën?

Ju dëshironi gjithçka dhe do të merrni gjithçka gjatë majit 2022. Dhe jo vetëm lumturia është në anën tuaj, por edhe puna juaj e mëparshme shpirtërore.

Reklama

Keni bërë shumë për t’u përmirësuar dhe keni dalë aq larg nga të qenit personi që ishit dikur. Tani, ky person i ri siç jeni ju, ka tërhequr dikë të denjë për përsosmërinë tuaj, dhe kjo dashuri mund t’ju vendosë në hartë.

(Foto: Stylecraze)

Binjakët

Reklama

Ju jeni profesionist kur bëhet fjalë për dyshimin se lumturia mund të vijë në rrugën tuaj, prandaj çdo gjë është më e ëmbël kur ndodh dhe kështu është, gjatë gjithë majit 2022.

Po, Binjakët, edhe ju mund të jeni jashtëzakonisht të lumtur. Mes kalimeve të Merkurit (që ju gjithmonë i pranoni mirë) dhe ngjarjeve në Venerë, nuk do të ketë asnjë dyshim në mendjen tuaj se ju nuk jeni vetëm pjesë e kësaj gjëje të mrekullueshme që quhet jetë, por jeni gjithashtu një person i vlefshëm që jep dhe merr dashuri nga dikush i veçantë.

Reklama

Udhëtimi juaj ka përfunduar, kur bëhet fjalë për luftën për dashurinë që ju mungon gjithmonë. Është radha juaj, Binjakët. Mund të të duan sepse je i denjë të të duan.

Reklama

Ju mund të mos mendoni kështu dhe mund të keni pranuar më pak se sa meritoni për shkak të kësaj mënyre të menduari, kjo është arsyeja pse besoni më shumë në veten tuaj tani. Le të ndodhë kjo, Binjakët mos e pengojnë dashurinë në të cilën është emri juaj.

Gaforrja

Ajo që ka ndodhur muajt e fundit është se keni pranuar që do të jetoni shkëlqyeshëm, por vetëm, jeni mjeshtër për të justifikuar gjërat dhe kjo është një cilësi e mrekullueshme, derisa të investoni gjithë jetën tuaj në një mënyrë të menduari.

Reklama

Ky muaj hap botën tuaj duke ju prezantuar mundësinë për të përjetuar dashurinë e vërtetë. Ajo që nuk e kishit menduar kurrë se ishte e mundur është vërtet e mundshme.

Reklama

Ka dikë në jetën tuaj që nuk e keni parë kurrë me syze ngjyrë rozë; ata janë besnikë, dhe të ëmbël, e megjithatë, ju kurrë nuk i keni konsideruar ato materiale për ‘dashuri’, domethënë, derisa të bëjnë diçka kaq spektakolare dhe të sjellshme sa do t’ju rrëzojnë nga këmbët.

Dhe ky akt nuk do t’ju drejtohet, prandaj do të ndiheni shumë mirë me të, duke e ditur se nuk është bërë për t’ju lënë përshtypje.

Ju do ta shihni këtë person me një këndvështrim të ri dhe ndërsa një derë të çon në një tjetër, do të shihni se ky person është dikush që është i destinuar t’ju sjellë lumturinë në dashuri në mënyrën tuaj.

Reklama