LAJMI I FUNDIT:

Assesi mos e vendosni krevatin nën dritare: Energjia juaj mund të dobësohet!

Assesi mos e vendosni krevatin nën dritare: Energjia juaj mund të dobësohet!
Foto: Profimedia

Sipas mësimeve të Feng Shui, është e rëndësishme që shtrati juaj të sigurojë një mbështetje të fortë

Pas krevatit më së miri është të ketë një mur të fortë, jo dritare.


Kur flini nën dritare, energjia juaj me kalimin e kohës dobësohet, sepse i mungon mbështetja dhe mbrojtja adekuate.

Sipas traditës kineze, koka e krevatit kurrë nuk vendoset drejtpërdrejt nën dritare, transmeton Telegrafi.

Gjumi me ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj dritares mund të krijojë probleme të shumta, të cilat mund shkaktojnë gjumë të keq, zvogëlim të vitalitetit dhe probleme potenciale shëndetësore.

Drita e cila depërton në dhomë, posaçërisht drita e fortë, mund të rrisë nivelin e zgjimit gjatë gjumit, të prishë ciklin tuaj natyror të gjumit dhe të ulë qetësinë.

Vend ideal për vendosjen e krevatit është koka e kthyer nga muri pa dritare, në mënyrë që sigurohet mbështetje e fortë dhe distanca sa më shumë të jetë e mundur larg dritares dhe derës.

Thjesht, nëse nuk është e mundshme të vendosni krevatin kudo qoftë pos nën dritare, ju mund të zvogëloni efektet negative të akomodimit më pak ideal me ndihmën e kokës së shtratit.

Muri i fortë shërben si një simbol i malit, si dhe një koke të mirë e shtratit. Materialet e preferuara janë druri ose materiale të tjera natyrore.

Mbuloni dritaret vetëm natën. Gjatë ditës, duhet të lëvizni perdet ose roletat dhe të leni në dritë natyrore. /Telegrafi/