Përfaqësuesja e Portugalisë fitoi me rezultat 3-2 ndaj asaj të Ganës në ndeshjen e tyre të parë në Kampionatin Botëror “Katar 2022”.

Këtë ndeshje dramatike e bënë emocionuese për lexuesit e Telegrafit, edhe loja “Eksperti” e përkrahur nga Birra Peja dhe Go+.

Nga mbi 3583 persona që e parashikuan këtë ndeshje, pjesa më e madhe parashikuan fitoren e ekipit të Cristiano Ronaldos, por 47 nga ata u treguan të saktë edhe në rezultat.

Foto: Parashikimet e ndeshjes Portugali -Ganë në lojën “Eksperti” në Telegrafi.com/Prsc

Dy ndeshjet tjera të ditës Zvicra 1-0 Kamerun (nga 3495 parashikime, 773 ishin të saktë me rezultat) dhe Uruguai 0-0 Kosta Rika (nga 3545 parashikime, 92 ishin të saktë me rezultat).

Reklama

Foto: Renditja momentale e pjesëmarrësve në lojën e Telegrafi.com, “Eksperti”/Prsc

Reklama

Shpërblimet:

Çdo ditë kemi tre shpërblime ditore nga Birra Peja dhe Go+, fituesit shpallën në Facebook të Telegrafi Sport dhe në renditjen ditore te Eksperti.

Ndërsa, në fund të Katar 2022, do të mblidhen pikët e të gjitha parashikimeve dhe tre Ekspertët me më së shumti pikë do të përfitojnë njërën prej 3 shpërblimeve kryesore që dhurohen nga Birra Peja dhe GO+, siç janë:

iPhone 14 Pro

TV

Trotinet Elektrik

Nga vendi i katër deri në vendin e 20-të, do të marrin pako Birra Peja ose GO+.


Numërimi i pikëve:

Telegrafi vlerëson çdo parashikim të saktë tuajin me maksimum 6 (gjashtë) pikë. Parashikimi i saktë i rezultatit vlerësohet me 4 pikë, parashikimi i fituesit të ndeshjes vlerësohet me 2 pikë.

Reklama

Ekspertët që kanë pikë të barabarta, fituesi do të zgjidhet nëpërmjet shortit.

Reklama

Rregullat e lojës shpërblyese:

Një llogari reale për person

Për të tërhequr shpërblimin, ju duhet një dokument identifikues (ID).

Stafi i Telegrafi.com nuk do të marrë pjesë në lojën shpërblyese dhe transparenca do të jetë maksimale. Luaj dhe fito, kliko këtu. /Telegrafi/