Kompania Artmotion nga sot ka përfunduar shtrirjen e rrjetit në Pejë dhe tashmë është në treg për të gjithë klientët e rijnë me ofertë atraktive.

Artmotion ka edhe një ofertë të veçantë për klientët e vet, paguaj një muaj prej 15 euro dhe merr dy muaj të tjerë falas.

Mbi 120 kanale dhe shpejtësi deri në 20Mbs/sek,pa depozitë dhe instalimi falas . /Telegrafi/