Një version i ri i Apple Music për Android është liruar, versioni i fundit i softuerit sjell një sërë përmirësimesh të performancës, përmirësimeve të gabimeve të shfaqura dhe gjithashtu disa veçori të reja.

Versioni më i fundit i Apple Music për Android shton përmirësime në veçoritë e videove në aplikacion dhe më shumë. ju mund të shihni se çfarë është përfshirë në përditësimin më poshtë.

Përditësimi përmirëson ndjeshëm stabilitetin, duke e bërë vlerësimin e muzikës më të besueshëm në më shumë pajisje. Ky përditësim gjithashtu prezanton përvoja të reja për videot muzikore.

Disa nga risitë në aplikacion, përfshijnë:

  • Shikoni ato në ekran të plotë ose brenda Play Now
  • Vazhdoni të shikoni videot muzikore gjatë shfletimit të aplikacionit
  • Shtoni videot tuaja të preferuara muzikore në lista për t’i parë ato më pas
  • Dëgjoni videot muzikore në sfond gjatë përdorimit të aplikacioneve të tjera

Versioni i ri i Apple Music për Android OS i Google tani është në dispozicion si një shkarkim falas nga dyqani i aplikacioneve – Google Play. Për të përdorur aplikacionin, do të duhet një abonim për shërbimin e transmetimit muzikor të Apple, i cili fillon me 9.99 dollarë në muaj.