LAJMI I FUNDIT:

Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Njoftim nga Aneksi i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për kushte ndërtimore

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka hapur njoftimin publik për konsultime në procedurën e fazës së I-rë për Kushtet Ndërtimore për Aneksin e objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinës.

Më poshtë mund ta gjeni njoftimin:

“Aneks i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinës” Komuna e Lipjanit”, Aplikuesi: Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” Prishtine, Limak Kosovo International J.S.C.

Në bazë të Nenit 12 paragrafi 2 dhe 3 të Udhëzimit Administrative Nr.01/2019 për lëshimin e Kushteve Ndërtimore për projektet e kategorisë së III.

Në lidhje me kërkesën paraprake për kushtet ndërtimore për projektin “Aneks i objektit të Terminalit të Aeroportit Ndërkombëtar i Prishtinë” Komuna e Lipjanit”.

Nr. prot: 6387/22 te datës 25.10.2022, zyrtari përgjegjës i nënshkruar më poshtë informon publikun për hapjen e procedurës së konsultimeve për projektin e propozuar dhe fton publikun të dorëzojnë komentet dhe pyetjet e tyre, brenda pesëmbëdhjetë ditësh nga data e këtij publikimi.

Komentet dhe pyetjet mund të dorëzohen në:

Posta rekomande:

Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës

Departamenti i Planifikimit Hapësinor, Ndërtimit dhe Banimit

Divizioni i Planifikimit Hapësinorë

Ndërtesa e Rilindjes

Kati i 14, zyra nr.1417, 10000 Prishtinë

Projekti mund të shkarkohet nga linku: http://mmph-rks.org/

Për informata më të hollësishme mund të kontaktoni:

Telefon: + 381 38 200 32 553

Në trend Ekonomi

Më shumë
S’ka askund si zbritjet e maraklive n’BAU Market

S’ka askund si zbritjet e maraklive n’BAU Market

Bau Market
CINESTAR MEGAPLEX nga 2 deri me 4 qershor ka mega ofertë 1+1 GRATIS!

CINESTAR MEGAPLEX nga 2 deri me 4 qershor ka mega ofertë 1+1 GRATIS!

Cinestar
Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Banorët flasin për Pozhegu Brothers: Profesionalizëm, komunikim dhe ndjeshmëri ndaj klientëve

Pozhegu Brothers
Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

Brez pas brezi me BPB-në, partnerët e Bankës së Vendit rrëfejnë historitë e tyre të suksesit

Ekonomi
Çmime EXTRA të volitshme në InterEX përgjatë 16 ditëve speciale të EXTRA Days

Çmime EXTRA të volitshme në InterEX përgjatë 16 ditëve speciale të EXTRA Days

InterEX
Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Atiq i kërkon KOSTT-it dhe ZRRE-së që të nisë pagesa e rrymës në Mitrovicën e Veriut

Ekonomi
Kalo në kategori