Muzika nuk është vetëm për shpirtin, frymëzimin dhe rekreacionin.

Mund të jetë çuditërisht e dobishme në disa punë të përditshme, të tilla si pastrimi i një makine me borë.

Po sikur të përdorësh një furçë për të hequr dëborën ditë pas dite ajo bëhet e mërzitshme, apo jo?

Dhe një burrë me sa duket gjeti një mënyrë interesante për të pastruar borën nga makina e tij.

Atë ai e bëri me anë të zërit të lartë të muzikës, dhe kështu ai e largon të gjithë borën. /Telegrafi/