Një burrë nga Connecticut kapi një peshk të jashtëzakonshëm muajin e kaluar.

Joe Rivas, 32 vjeç, nga Oksfordi, kapi një peshk të gjatë 1.04 metra dhe me peshë prej rreth 12 kilogramësh në liqenin Lillinonah.

Kapet një peshk misterioz me dhëmbë që ngjasojnë me ato të njeriut Kapet një peshk misterioz me dhëmbë që ngjasojnë me ato të njeriut

“Connecticut Fish and Wildlife” publikuan një fotografi të Rivas dhe kapjes së tij në Facebook më 28 korrik.

“Si po shkon peshkimi juaj veror?”, ka shkruar agjencia në Facebook. “Faleminderit Joe për ndarjen e kësaj fotoje të një muskie mbresëlënëse tigri që ai kapi së fundmi”.

Agjencia shpjegoi gjithashtu se një muski tigër është një kryqëzim midis një muskellunge dhe një pike veriore.

News Times raportoi se një organizatë rajonale ka grumbulluar muskuj tigri në liqenin Lillinonah për rreth pesë deri në shtatë vjet. /Telegrafi/