LAJMI I FUNDIT:

Al Trade Center fiton çmimin FIDES 2019 për kontribut korporativ

Al Trade Center fiton çmimin FIDES 2019 për kontribut korporativ

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) ka mbajtur ceremoninë e dhënies së Çmimeve FIDES 2019, për të nderuar kontributin filantropik të individëve, organizatave dhe bizneseve në Kosovë dhe diasporë.

Reklama

Drejtoresha ekzekutive e FIQ, Dajana Berisha, tha se shpreson që kjo darkë e filantropisë të zgjedh situatën politike në të cilën po gjendet Kosova.

“Urojmë që kjo darkë e filantropisë të jetë një gurë i mbarë për zgjedhje të situatës politike nëpër të cilën po kalon Kosova. Muzeu Kombëtar duhet të jetë institucion i mbledhjes filantropike ndër vite, si dëshmi në formimin e shtetit të Kosovës. Transparenca dhe sundimi i ligjit për sektorin privat mënyra më e mire për të evidentuar projektet e tyre zhvillimore”, ka thënë Berisha.

Ndrshe, çmimin FIDES për kontribut korporativ në shoqëri ka shkuar për kompaninë “Al Trade Center” që ka ndërmarrë aktivitete filantropike në nivel kombëtar.

“Çmimi FIDES 2019 për kontribut korporativ, për investime në ekologji, në krijimet e parqeve në qendra të ndryshme të vendit, investime strategjike në arsim dhe shëndetësi i ndahet AL Trade Center”, thuhet në arsyetimin e FIQ-it. /Telegrafi/