Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti sonte në emisionin “Click Plus” tha se në fund të qershorit do fillojë ndërtimi i Korridorit 8.

Sipas tij ky është një investimet i përmasave të jashtëzakonshme së bashku me Korridorin 8, pasi lidh dy dete dhe dy kontinente.

“Në fund të qershorit, mbase, do fillojë ndërtimi i Korridorit 8, Tetovë- Zajaz dhe pjesa e korridorit 10 Prilep-Manastir. Një projekt kolosal, një vepër e jashtëzakonshme që lidh dy dete, që lidh dhe dy kontinente.

Autostrada Kërçovë-Ohër ka pasur një projekt të gabuar, prandaj ka pasur vonesa”, tha Ahmeti.