Zhogluesi i njohur nga Kosova, Agim Agushi, ka thyer rekordin e tij personal të goditjes së topit më kokë në çift.

Agim Agushi ka vazhduar me rekorde personale në goditjen e topit me kokë.

Kësaj radhe, rekordmeni nga Kosova ka thyer rekordin e tij personal të goditjes së topit me kokë në çift.

Në Mitrovicë thyhet rekordi botëror në zhonglim me top, në ecje prapa Në Mitrovicë thyhet rekordi botëror në zhonglim me top, në ecje prapa

Aktiviteti i tij është zhvilluar më 8 prill para zyrave te Federatës së Futbollit të Kosovës, ku së bashku me Bujar Ajetin duke e goditur topin për 34 minuta e dy sekonda.

Ndryshe, Agim Agushi është profesor nga Komuna e Vitisë dhe njihet për rekordet e tij me zhonglimin e topit. /Telegrafi/