LAJMI I FUNDIT:

Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Afër qendrës së qytetit dhe larg problemeve të trafikut – kompleksi Linda në Fushë Kosovë është zgjidhja juaj

Fushë Kosova është një komunë me rritje të shpejtë ku gjetja e një vendi ideal për banim është thelbësore. Kompleksi banesor Linda në këtë qytet është zgjidhja e duhur për ju. Ky kompleks u ofron banorëve të banorëve të saj një kombinim unik të dizajnit dhe komoditetit modern, si dhe lehtësinë e lidhjes me rrugët magjistrale dhe evitimit të trafikut të rënduar.

I planifikuar deri në detajet më të vogla, kompleksi Linda në Fushë Kosovë ka pozitë strategjike që mundëson qasjen e lehtë në magjistralet që lidhen me Pejë dhe Ferizaj. Kjo siguron që banorët e kompleksit të jenë në gjendje të lëvizin drejt dhe nga shtëpitë e tyre me lehtësi, pa pasur nevojë të shqetësohen për trafikun e dendur. Lagjja është gjithashtu e vendosur në mënyrë të përshtatshme pranë qendrave tregtare, restoranteve duke e bërë atë një vend të dëshirueshëm për ata që kërkojnë një vend të përshtatshëm dhe të rehatshëm për ta quajtur shtëpi.

Krahas, qasjes së lehtë në rrugët magjistrale, në kompleskin Linda çdo banesë është e menduar dhe ndërtuar me perfeksion në detajet më të vogla. Banesat në këtë kompleks janë të pajisura me termoizolim, mure dy – shtresore dhe izolim akustik, njëkohësisht edhe me xhama termoizolues dhe dyer të blinduara, sistem të ngrohjes qendrore, ashensorë dhe sistem të sigurisë kundër zjarrit.

Por, të mirat në kompleksin Linda nuk përfundojnë këtu, kjo sepse ne kemi menduar edhe për më të vegjlit tuaj. Brenda kompleksit ka hapësira të mjaftueshme gjelbëruese dhe kënde të lojërave për fëmijë, që janë të përshtatshme për të kaluar pasditet, por dhe vikendet me familje.

Krahas Fushë Kosovës, Al Trade tashmë ka ndërtuar kompleksin modern Linda Premium Residence në Prishtinë, si dhe është duke realizuar kompleksin Linda Premium në Fushë Kosovë.

Dhuroj vetes dhe familjes tënde rehati dhe lumturi – bëhu banor i kompleksit Linda në Fushë Kosovë.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

E-mail: info@altradecenter.com

Nr.tel: 049 777 127 / 049 318 676 / 044 976 777 / 0800 77 770

Artikull i sponzorizuar