Erërat e fuqishme që e kanë përfshirë Pekinin e Kinës, kanë shkaktura problem të mëdha në trafikun ajror.

Piloti i një aeroplani  që u lëkund shumë nga erërat e fuqishme, ka aterruar me sukses, vetëm pasi e bëri një xhiro në atë zonë, transmeton Telegrafi.

Kur u sigurua se situate është normalizuar dhe gjeti momentin që e lejonte uljen, piloti kreu ndalimin e suksesshëm në pistë.

Shkaku i erërave, ka pasur shumë vonësa dhe anulime të fluturimeve, ndërsa përgatitjet e duhura të pilotëve, kanë bërë që të mos shënohet asnjë devijim i mundshëm. /Telegrafi/