Ndërsa postonte video në TikTok në shtëpinë e saj në Carnegie, Pennsylvania, Gracie Scullion, kuptoi se mund të vononte zërin e saj në mënyrë që goja e saj të lëvizte, por fjalët do të vinin shumë më vonë.

Efekti “i vonuar” i bëri videot e Gracie të dukeshin sikur ato ishin dubluar dobët, duke bërë që njerëzit të kenë konfuzitet nga videot virale, transmeton Telegrafi.

Gracie tha: Gjeni fjalë që kur të shqiptohen nuk kanë nevojë të bashkohen buzët, dhe kështu ju e keni më lehtë. /Telegrafi/