Kompanitë që sot kanë krijuar infrastrukturë e hapësira të mëdha punuese, punësojnë numër të madh të njerëzve, dhe ofrojnë produktet a shërbimet e tyre në tregun vendor e të jashtëm, dikur e kanë filluar gjithçka nga zero. E shumë prej këtyre kompanive, kanë përfituar nga një formë apo tjetër e ndihmës shtetërore.

Emisioni “7 Ditë me Panxhën” ka përgatitur një storie më të detajuar për efikasitetin e ndihmave shtetërore ndaj bizneseve në Kosovë.