LAJMI I FUNDIT:

231 shoferë të gjobitur në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë

231 shoferë të gjobitur në Shkup, 64 për vozitje të shpejtë
Reklama

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (31.08.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 231 gjoba nga të cilat 64 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 16 për vozitje pa patentë shofer, 12 sanksione për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave. Janë shqiptuar 16 gjoba për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, 11 masa për mospërdorim të rripit të sigurimit, gjashtë sanksione për kalim në sinjal të mbyllur – semafor të kuq.


“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB Maqedoni.