LAJMI I FUNDIT:

179 shoferë të sanksionuar në Shkup

179 shoferë të sanksionuar në Shkup

MPB njofton se Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (19.04.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 179 masa, nga të cilat 51 sanksione për drejtim të automjetit me shpejtësi të lejuar, 11 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 8 sanksione për kalim të sinjalistikës së mbyllur – semafor të kuq, shtatë masa për drejtim të automjetit. nën ndikimin e alkoolit..


Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e qarkullimit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta./Telegrafi/