Gjumi është faktori kryesor që afekton sjelljen dhe produktivitetin tuaj gjatë ditës. Andaj është shumë e rëndësishme se ku dhe si flini.

Aq me tepër kur e keni parasysh faktin se ju kaloni një pjesë të konsiderueshme të jetës duke fjetur, specifikisht 1/3 e jetës tuaj.

Pasi ne kalojmë kaq shumë kohë në gjumë edhe duhet të përkujdesemi që t’i ofrojmë vetës një gjumë kualitativ e të shëndetshëm. Ndoshta ka ardhur koha të mendoni më shumë rreth kësaj çështje dhe t’i parashtroni vetes disa pyetje!

Pse po zgjohem i/e lodhur? Pse kam dhimbje shpine apo qafe? Pse djersitem kur fle?

Të gjitha këto probleme lidhen ngushtësisht me dyshekun dhe mjedisin ku ju flini.

Nëse dysheku juaj është vjetruar, apo mendoni të shkoni në pushime dhe shqetësoheni se ku do të flini, ne ju sugjerojmë një zgjidhje praktike që do ta dashuroni.

Për çdo sipërfaqe ku mendoni që nuk e keni rehatinë e duhur, merrni shtresën Renew Eucalyptus që do t’u ofroj gjumë të shëndetshëm siç nuk e keni përjetuar më parë.  Dhuratë në çdo blerje, krejtësisht falas Jastëk Anatomik Renew Eucalyptus.

Përfitoni zbritjen prej 35% duke u antarësuar në club5*,  duke KLIKUAR KËTU ose thirrni në nr. pa pagesë 0800 100 90 dhe ne do t’u informojmë për gjithçka. Mos e humb mundësinë. Ofertë e limituar.