Aktorja thuhet se ka të paktën 56 tatuazhe që mbulojnë trupin e saj – aq shumë, në fakt, sa që ajo në fakt ka humbur numërimin.

“As nuk e di sa kam,” tha Kravitz për InStyle . “Unë nuk i shoh më sepse jam mësuar shumë me ta”.

Shumica e tatuazheve të yllit zbukurojnë krahët dhe duart e saj, por ajo gjithashtu ka art trupor në qafë, këmbë dhe madje edhe pas veshit.

Modelet e dukshme përfshijnë gjarprin në parakrahun e saj, tufën e zogjve në shpatullën e saj dhe tatuazhin “Free At Last” që përputhet me atë të babait Lenny Kravitz. “Ka disa që më pëlqejnë më shumë se të tjerët”, pranoi ajo. “I kam hequr disa, por kam në plan të bëj më shumë tatuazhe. Sapo të hyni në të, është e vështirë të ndaleni”.

Aktorja e “Big Little Lies” dhe ambasadorja e bukurisë në YSL gjithashtu ndanë disa nga mësimet e bukurisë që ka mësuar nga babai i saj roker dhe nëna aktore, Lisa Bonet, gjatë intervistës së saj në InStyle.

“Gjithmonë ka qenë për shëndetin, përdorimin e produkteve organike, ushqimin e mirë, stërvitjen, pirjen e shumë ujit dhe gjumin e mjaftueshëm. Kur ndiheni mirë dhe trupi juaj është i lumtur, i shëndetshëm dhe i balancuar, lëkura juaj duket mirë”, tha Kravitz. /Telegrafi/