Një femër është raportuar si e zhdukur në qytetin e Podujevës.

Rastin e ka raportuar babai i saj, i cili ka informuar se ajo së bashku me vajzën e saj janë larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tyre. Rasti është duke u hetuar.