Zgjedhja e zv. ministrit të ri të shëndetësisë përplasi deputetët nga qeveria dhe opozita.

Propozimi i qeverisë që specialisti i urologjisë nga Struga, Armend Arslani të vi në vendin e Asim Musa, i cili dha dorëheqjen pas skandalit për korrupsioni, është kritikuar nga deputetët e opozitës. Por jo personalisht për zv. ministrin e ardhshëm të Filipçës, por për punën e ministrit aktual.

Kryeministri Zaev, nga ana tjetër, ishte i bindur që Ministri i Shëndetësisë po udhëheq një nga resorët më të vështira dhe në mënyrë profesionale i përgjigjet detyrave të saj./Telegrafi/