LAJMI I FUNDIT:

Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

Zbuloni konkurset e reja të punës në Telegrafi Jobs

A jeni në kërkim të një mundësie të re karriere në Kosovë? Telegrafi Jobs është këtu për t’ju ndihmuar të gjeni punën e ëndrrave tuaja. Me një sërë konkursesh për punë të hapura aktualisht, ka mundësi për të gjithë. 

Në këtë artikull do të mund t’i lexoni disa nga konkurset e shumta të hapura të punës në platformën Telegrafi Jobs. 

Anëtar/e Ekipi – Burger King Kosova 

BURGER KING® Kosova kërkon të punësojë anëtarë të ekipit për të ndihmuar në operacionet e përditshme, për të mirëpritur mysafirët, për të marrë porosi dhe pagesa, për të përgatitur ushqimin dhe për të ndihmuar në arritjen e objektivave të restorantit. 

Afati i fundit për aplikim është 19/11/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/anetare-ekipi-full-time 

Prezantues/e mjekësore – SMARTPharma 

SMARTPharma kërkon të punësojë një Prezantues Mjekësor i cili është i komunikueshëm, me leje drejtimi, di të punojë në grup dhe mundësisht të ketë diplomë në mjekësi. 

Afati i fundit për aplikim është 24/11/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/job/prezantuese-mjekesore-full-time-6 

Nëse jeni duke kërkuar mundësi të reja pune, sigurohuni që të shikoni konkurset e hapura të punës në Telegrafi Jobs. Ka shumë pozicione të ndryshme në dispozicion, kështu që me siguri do të gjeni diçka që është e përshtatshme për aftësitë dhe përvojën tuaj. 

Ftesë për aplikim -ofertim – “Shërbime të sigurimit fizik” – IPKO

IPKO Telecommunications fton të interesuarit për aplikim/ofertim konkurues për “Shërbime të sigurimit fizik në objektet e IPKO-s”.

Afati i fundit për aplikim është 01/11/2023.   

Aplikoni direkt këtu: https://jobs.telegrafi.com/listings/ftese-per-aplikim-ofertim-sherbime-te 

jobs@telegrafi.com