Georgia Jackson nga Northumberland e Anglisë, ka nxjerrë në shitje përmes internetit, konsolën e video-lojës së shtrenjtë, Xbox One bashkë me dëgjueset dhe katër lojëra, për vetëm tri euro.

Vendimin e pazakontë, 24-vjeçarja e kishte ndërmarrë, kur kuptoi se partneri e kishte tradhtuar me një tjetër, transmeton Telegrafi.

“Sapo kuptova se ai ishte me një tjetër, andaj po e shes krenarinë e tij, nën çdo çmim. Do e falja, por më duhet për një thikë të re kuzhine, sepse të vjetrën, sapo e nxora prej gomave të veturës së tij” ka shkruar Jackson, duke e përfunduar me një emoji të buzëqeshur.

Reklama

Reklama për shitjen e video-lojës

Reklamimi që bëri në një llogari në Facebook, ku gjërat shiten në ofertën e parë, është shpërndarë më se 25 mijë herë.

Reklama

Derisa është pyetur për vendimin, ajo ka thënë se ‘sa herë që mendoja se mund të më lëndonte, do t’i hakmerresha duke ia thyer Xboxin, ndërsa ky më duket vendim edhe më i rëndë’.

Mësohet se ajo ka mbetur shumë e lënduar, kur zbuloi se ai kishte qenë edhe me tjera gjatë lidhjes së tyre katërvjeçare. /Telegrafi/