Ne kemi një çmim dhe një imazh zyrtar të Seria S Xbox .

Është e drejtë, më pak se 24 orë pasi u zbuluan imazhet dhe çmimet e Xbox Series X dhe Xbox Series S, Microsoft ka vendosur që është koha të konfirmojë zyrtarisht Xbox Series S,

Për më tepër, ne kemi një çmim zyrtar të Serisë Xbox S, dhe çmimi i tij është 250 euro, transmeton Telegrafi.

Microsoft e bëri këtë njoftim në llogarinë zyrtare të Xbox në Twitter për të konfirmuar pamjet dhe çmimin e konzolës.

Është interesante se kjo është konzola më e vogël që është bërë ndonjëherë. /Telegrafi/