Muaji i ashpër i Apple vazhdon. Në qershor, hakerat hakuan sigurimin e 1.4 miliardë iPhone-ëve dhe iPad-ëve, Apple u gjobit për shkak të porosive të vogla të iPhone dhe pamjet e iPhone 2020 i dhanë përdoruesve dyshime rreth përmirësimit të modelit të shëmtuar 2019. Dhe tani këto frika janë realizuar.

Në një ekskluzivitet të ri, YouTuber shumë i famshëm Filip Koroy (aka EverythingApplePro) ka arritur të marrë mbështjellësit e iPhone 11 dhe ato shërbejnë vetëm për të konfirmuar frikën më të keqe për largimin e kreut të dizajnit të Apple, Jonathan Ive.

Të arritura nëpërmjet një burimi të zinxhirit të furnizimit kinez, Koroy pranon se “më është dashur të blej rreth 100 copë” për të marrë qasje në to. 

Pra, nëse rrjedhjet janë  të sakta, Apple do t’i japë iPhone 11, ridizajnin më diskutabil në një dekadë.

Kjo do të thotë se niveli rrethues i ekranit qëndron në një epokë pa kufizime në ekran dhe telefonat do të kenë ende pjesën më të ngritur të kamerës në historinë e iPhone.

Deri tani, përgjigja ndaj këtyre ndryshimeve nuk ka qenë pozitive. Në fakt, komentet më të vlerësuara në videon e Koroy janë: “Ndoshta Johnny Ive u largua për shkak të dizajnit të kamerës së iPhone 11.” 

Bloomberg pretendon se Ive nuk është përfshirë shumë në dizajnin e produktit të Apple që kur Apple Watch nisi në vitin 2015. 

Fakti që Ive po largohet përpara lansimit të iPhone 11 gjithashtu thotë shumë për përfshirjen e tij në projekt. /Telegrafi/