Afrika Asilia, operatori kryesor i safarit të Afrikës Lindore, po ofron zbritje deri në 75% në një safari mahnitës.

Kjo ofertë speciale është për punonjësit e kujdesit shëndetësor dhe shërbimet e urgjencës nga kudo në botë. ࣿËshtë i vlefshëm deri më 31 maj 2021. Asilia ka 19 kampe nëpër Kenia, Tanzania dhe Zanzibar, në disa nga vendet më të spektakolare të egra të kontinentit, transmeton Telegrafi.

Në mirënjohje për shërbimin e tyre, punonjësit e kujdesit shëndetësor globalisht mund të udhëtojnë në një pronë të Asilia me tarifa speciale me zbritje. Çdokush në sektorin e kujdesit shëndetësor është i mirëpritur. Këto përfshijnë mjekë, infermierë dhe staf mjekësor. Për më tepër, të gjithë anëtarët e shërbimeve të urgjencës dhe kushdo tjetër i përfshirë në luftën kundër COVID-19 janë të mirëseardhur.

Drejtori Tregtar i Asilia Gordie Owles tha: “Ne e dimë se ky gjest nuk është shumë në krahasim me sakrificën që kanë bërë gjatë kësaj pandemie. Por shpresojmë që duke i hapur dyert tona dhe duke i nxjerrë njerëzit në shkretëtirë për tu rimbushur dhe ristartuar, është një mënyrë e mirë për të thënë faleminderit për punën e tyre heroike”.

/Telegrafi/