Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, sot niset për në Luksemburg, ku do ta udhëheq delegacionin e Qeverisë, ku merr pjesë edhe ministri i Financave, Fatmir Besimi.

Vizita e punës fillon sot, ndërsa në agjendën e vizitës së delegacionit të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut është paraparë takim me kryetarin e Bankës Investuese Evropiane, si dhe takim me Kryeministrin e Luksemburgut, Ksavier Betel.

Në vizitën në Luksemburg ishte planifikuar të merrte pjesë edhe zv.kryeministri Nikolla Dimitrov, por ai njoftoi se ka rezultuar pozitiv me COVID-19.