Është vetëm një çështje kohe derisa telefonat me dizajne fleksibile godasin tregun, dhe Xperia Flex i Sony mund të jetë një prej tyre. Xperia Flex pritet të debutojë me një 6.2 “4K ekran OLED, procesor Snapdragon 855, 8GB RAM, deri në 512GB memorie të brendshme, dy kamera të pasme (19MP + 12MP sensorë) dhe një trup që mund të paloset në gjysmë.

“Pajisja gjithashtu ka dy ekrane të ndara prej 3 inç në pjesët anësore të integruara disi, kështu që janë në gjendje të tregojnë njoftime, motin dhe shkurtesat. Besojmë që ato ekrane shtesë shfaqen në krye dhe në fund të telefonit. Nga ajo që mund të shohim nga konceptet e dizajnuara, ka një pullë shumë elegante Power me skaner të gjurmëve të gishtërinjve në njërën anë, ndër më elegantet që kemi parë”, shkruan Concept-Phones.